Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


Δ.Α.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Εκδήλωση για τη λήξη της αγωνιστικής χρονιάς 2011-2012

         Μέσα σε πολύ όμορφη και οικογενειακή ατμόσφαιρα με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 24 Μαΐου στο Δημοτικό Γήπεδο Ωραιοκάστρου η τελετή λήξης της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Δ.Α.Σ.Ω για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2011-2012.
         Εκατόν είκοσι παιδιά αφού αγωνίσθηκαν μεταξύ τους σε φιλικούς αγώνες κατόπιν πήραν τους ¨ποδοσφαιρικούς ελέγχους¨ τους και τα διπλώματά τους, ως επιβράβευση των προσπαθειών που κατέβαλαν όλη τη χρονιά.
         Στην εκδήλωση παρέστη και μίλησε στα παιδιά και τους γονείς τους, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Δ.Α.Σ.Ω., ο συνεργάτης του προπονητή της Εθνικής Ελλάδας στις Ελπίδες (U 21), ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά για την αφοσίωση τους στο ποδόσφαιρο και αφού τους παρότρυνε να συνεχίσουν με την ίδια αγάπη και ένταση την ενασχόληση τους με το άθλημα τους ευχήθηκε σε λίγα χρόνια κάποιοι να μπορούν να στελεχώσουν τις Εθνικές μας Ομάδες.
        Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου ΜΠΑΤΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ απευθυνόμενος προς τους γονείς των παιδιών ανακοίνωσε τη δημιουργία, από την επόμενη χρονιά, τμημάτων προένταξης στο άθλημα του ποδοσφαίρου, για νήπια και προνήπια αγόρια και κορίτσια (γεννημένα το 2006 & 2007), υπό την επίβλεψη του τεχνικού υπεύθυνου της Ακαδημίας Κόκουλα Κώστα (καθηγητή Φ.Α. με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο για παιδιά) και την καθοδήγηση εξειδικευμένου γυμναστή-παιδαγωγού. Επίσης αναφερόμενος σε οργανωτικά θέματα τόνισε πως ΔΕΝ θα υπάρξει ΚΑΜΜΙΑ αύξηση στο ύψος των διδάκτρων για την επόμενη σαιζόν και ζήτησε από τους γονείς να αγκαλιάσουν το σύλλογο και να δίνουν συνέχεια το παρόν στις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις του σε όλα τα αθλήματα.
                                                                                                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου