Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

ΝΕΑ ΚΛΟΠΗ ΣΤΟ Δ.Α.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


        

         Για μια ακόμη φορά το Δ.Α.Σ.  Ωραιοκάστρου έπεσε θύμα κλοπής . Σήμερα το πρωί οι προπονητές μπάσκετ διαπίστωσαν ότι εκλάπησαν ....

 10 μπάλες μπάσκετ (5 μπάλες euroleage και πέντε μπάλες ακαδημιών). Οι μπάλες φυλάσσονταν σε τετράγωνα , με μεταλλικό πλέγμα , καλάθια που ήταν κλειδωμένα μέσα στο παρκέ στο Κονταξοπούλειο .                                     
       Στο ίδιο χώρο ,σε αντίστοιχα καλάθια  ,το ένα δίπλα στο άλλο , υπάρχουν οι μπάλες όλων των συλλόγων όλων των τμημάτων  (μπάσκετ , βόλεϊ ).
Είναι η τρίτη επίθεση ,σε λιγότερο από έναν χρόνο , που γίνεται σε βάρος του Δ.Α.Σ.  Ωραιοκάστρου στο χώρο εντός του Κονταξοπούλειου , δυο φορές στα γραφεία του συλλόγου και σήμερα στο αθλητικό υλικό .                                       
        Προβληματιζόμαστε κατά πόσο αυτά είναι τυχαία γεγονότα ή στοχευμένη επίθεση εναντίον του συλλόγου μας .

        Ο δήμος φαίνεται να  έχει αφήσει πραγματικά στο έλεος  της τύχης τους τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ωραιοκάστρου.                                                 Στο γήπεδο ποδοσφαίρου δεν έχει γίνει καμία εργασία για την αποκατάσταση του χλοοτάπητα και επιτήδειοι έχουν κλέψει τα καλώδια των πυλώνων. Έτσι  εφόσον δεν υπάρχει έλεγχος από πλευράς δήμου δίνεται η δυνατότητα στον οποιοδήποτε να οικειοποιείται χώρους του γηπέδου .
       Ο δήμος έχει την διάθεση να ασχοληθεί έστω και ελάχιστα  με τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ωραιοκάστρου  ή  όχι ;;;; 

Αλήθεια στην  πρόταση του Δ.Α.Σ.  Ωραιοκάστρου  ( αριθ. πρωτ. παραλαβής  13919 / 17- 5 - 2012 ) για την λειτουργία του κολυμβητηρίου θα απαντήσει ο δήμος ή θα τηρήσει σιγή ιχθύος.;;;;;
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου