Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ


ΑΦΑΝΤΟΣ  Ο  ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ  ΜΠΕΚΑΣ

       Dvd_large_syllbek1-thumb-medium 

         Άδικα περίμεναν οι διοικούντες του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου την εμφάνιση του αστυνόμου Μπέκα για την διαλεύκανση των μυστηριωδών εξαφανίσεων που αφορούν το Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου .
        Όσον αφορά το στεφάνι ,που εξαφανίστηκε μέσα από το δημαρχείο , δεν χρειάστηκε την παρέμβαση του αστυνόμου Μπέκα , διότι όπως λέει ο θυμόσοφος Ελληνικός  λαός «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο» , όταν μάλιστα  κάποιοι δεν ξέρουν να κρατούν το στόμα τους κλειστό  και  αποκαλύπτουν πρόσωπα και πράγματα.
        Όσον αφορά τις μπάλες (10 στον αριθμό ) και τα νερά ( πάνω από 600 μπουκάλια ) που εκλάπησαν από τον χώρο του Κονταξοπούλειου , πάλι δεν χρειάζεται ο αστυνόμος Μπέκας αλλά η καλύτερη φύλαξη του χώρου, που και αυτό είναι ευθύνη ή  μάλλον παράλειψη του δήμου .
        Για να μην αναφέρουμε και τις 2 ( δυο ) παραβιάσεις των γραφείων του Συλλόγου από  όπου έκλεψαν μια τηλεόραση 40΄(ιντσών) , ένα (1)  βίντεο και έγραφα του Συλλόγου , καθώς  επίσης εξαφανίστηκαν και  δυο (2) πανό του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου το ένα πάλι μέσα από το Κονταξοπούλειο και το άλλο από το γήπεδο του τένις . Στα παραπάνω  δεν  σκεφτήκαμε να καλέσουμε  τον αστυνόμο Μπέκα αλλά κάτι καλύτερο,  καλέσαμε  το ίδιο το αστυνομικό  τμήμα Ωραιοκάστρου. Αυτό θα πει φύλαξη .
      Και να σκεφτεί κανείς ότι όλες αυτές οι κλοπές έγιναν  σε λιγότερο από έναν χρόνο από το Σεπτέμβρη του 2011, και μάλιστα σε χώρο που φυλάσσετε από τον δήμο.
        Η συνεχής επανάληψη  κλοπών , σε βάρος του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου , δείχνει  με σαφήνεια ότι τα γεγονότα  μόνον ως τυχαία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν , όπως θέλουν να παρουσιάζουν  κάποιοι. Άλλωστε επαναλαμβανόμενες  συμπτώσεις παύουν να είναι συμπτώσεις .
 « Ο νοών νοείτω » !!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου