Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΩΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


Τo πρωτάθλημα αρχίζει.. όχι όμως και οι προπονήσεις
 

 
       Με έκπληξη αλλά και αγωνία για το μέλλον του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου το διοικητικό συμβούλιο, αθλητές και  γονείς  παρακολουθούμε τα έργα ή μάλλον την απραξία του δημάρχου Ωραιοκάστρου όσον αφορά στην λειτουργία του συλλόγου μας .
       Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς την άρνηση του δημάρχου Ωραιοκάστρου να ορίσει ώρες προπόνησης στις ομάδες του συλλόγου (και όλων των συλλόγων του Ωραιοκάστρου) παρά τις επίμονες ενοχλήσεις από την πλευρά του διοικητικού συλλόγου.

       Το πρωτάθλημα αρχίζει τις επόμενες μέρες και οι γονείς και οι αθλητές μας αναρωτιούνται γιατί ο δήμαρχος Ωραικάστρου τηρεί αυτήν τη στάση απέναντι στον ΔΑΣ Ωραιοκάστρου μετά την περσινή του επιτυχία στο βόλεϊ γυναικών. Φέτος μέχρι στιγμής , οι μικροί αθλητές ( βόλεϊ , μπάσκετ , ποδόσφαιρο ,
tae-kwondo, kick boxing,capoeira και όλων των υπόλοιπων τμημάτων)  δεν ξέρουν αν και πότε  θα προπονηθούν !!! 
        Η απαξίωση του Δημάρχου Ωραιοκάστρου  απέναντι στον Δ.Σ. του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου  κορυφώθηκε την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου όταν μάταια το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου τον περίμενε να εμφανιστεί στα γραφεία του Συλλόγου (όπου είχε προσκληθεί ) προκειμένου να συζητήσει μαζί του τα προβλήματα και να δοθεί επιτέλους λύση στην λειτουργία του Κονταξοπούλειου.  Ο δήμαρχος  Ωραιοκάστρου δεν μπήκε καν στον κόπο να ενημερώσει ότι δεν πρόκειται να παραστεί στην συνάντηση.
       Σύλλογος ,γονείς και αθλητές (μικροί και μεγάλοι) αναρωτιόμαστε:                                                    Μήπως μας  τιμωρείτε κύριε δήμαρχε για το γεγονός ότι ανεβήκαμε  στην Α1 εθνική  κατηγορία ;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου