Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΗΘΗ ΥΠΟΠΤΟ


«Επίθεση λασπολογίας και συκοφαντίας  από το δήμαρχο στο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου, με άγνωστο (?) σκοπό»


       Ο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου από την περσινή χρονιά βρίσκεται μονίμως στο στόχαστρο της  διοίκησης του δήμου, με αποκορύφωμα την ανεπίτρεπτη και  παραληρηματικού τύπου επίθεση που δέχτηκε από το δήμαρχο  Ωραιοκάστρου κατά το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο       (27-9-12). 
      Ο δήμαρχος οδηγήθηκε σε λασπολογίες και συκοφαντίας (εργολάβοι , ανεπάγγελτοι , χρηματιζόμενοι , επικίνδυνοι  κ.α. )  κατά της διοίκησης του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου. Εμείς όμως δεν θα τον ακολουθήσουμε σε αυτόν το ωκεανό του ψέματος της λασπολογίας και της συκοφαντίας γιατί αυτού του είδους η αντιπαράθεση  δεν μας εκφράζει και δεν μας τιμά .
      Πιστεύουμε ότι ο στόχος της επίθεση εναντίων μας είναι η απόκρυψη του κυρίαρχου αυτήν την εποχή  προβλήματος.
      Και κυρίαρχο πρόβλημα είναι το πώς και με
ποια κριτήρια έγινε η κατανομή των ωρών των αθλητικών εγκαταστάσεων στους αθλητικούς συλλόγους .
      Όποιος διαθέτει έστω και ελάχιστη κοινή λογική αντιλαμβάνεται ότι το μόνο αποδεκτό κριτήριο κατανομής των ωρών είναι η αντικειμενικότητα . Και τι ποιο αντικειμενικό από τον αριθμό των τμημάτων σε συνδυασμό με τον αριθμό των αθλητων ?????
       Αντί των αντικειμενικών κριτηρίων ,ο δήμαρχος επιμένει να κατανέμει τις ώρες με βάση κατ εξοχήν πολιτικά και ιστορικά κριτήρια.
       Ανεπίτρεπτη χαρακτηρίζουμε την παρέμβαση του δημάρχου στα εσωτερικά των αθλητικών συλλόγων θέλοντας να βάλει πλαφόν στις συνδρομές των αθλητών , αναγκάζοντας τους συλλόγους να προσλαμβάνουν τους φθηνότερους και όχι τους ικανότερους προπονητές .
     Θα περιμέναμε  ο δήμαρχος να λειτουργεί θετικά υπέρ των συλλόγων και όχι να προσπαθεί να τους εξοντώσει οικονομικά (βλέπε χαράτσι στο τένις) και να τους οδηγήσει  στη μετριότητα και στην αφάνεια .
     Ο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου, η διοίκησή του και όλο το Ωραιόκαστρο σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες δίνει έναν υπεράνθρωπο αγώνα για να κρατηθεί  το βόλεϊ και η γυναικεία ομάδα του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου στην μεγάλη Α1 εθνική  κατηγορία, όλοι εκτός από τη διοίκηση του δήμου.
     Θα ήταν καλύτερα ο δήμαρχος να ασχοληθεί με τα μεγάλα προβλήματα του δημοτών που τα δημιουργεί ο ίδιος όπως η αύξηση των αντικειμενικών αξιών που οδήγησε στην αύξηση των δημοτικών τελών και στην αύξηση του χαρατσιού της Δ.Ε.Η.
     Τέλος τονίζουμε ότι ο δήμαρχος δεν μπορεί να μας εμποδίσει  να εκφράζουμε την άποψη μας και ούτε είμαστε διατεθειμένοι να υπογράψουμε δηλώσεις μετανοίας (όπως μας ζητήθηκε από τον ίδιο τον δήμαρχο) για τις απόψεις μας οι όποιες πάντα είναι τεκμηριωμένες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου