Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013

Δ.Α.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


Δ.Α.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Η Ακαδημία μας στο Τουρνουά του Μακεδονικού και του Κένταυρου &
η εκδήλωση λήξης της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

         Με τη συμμετοχή των  τμημάτων Μπαμπίνι, Προτζούνιορ και Τζούνιορ έλαβε μέρος η Ακαδημίας μας στο Τουρνουά ποδοσφαίρου του Μακεδονικού το Σάββατο 1 Ιουνίου, όπου το κάθε τμήμα έδωσε από δύο αγώνες.
         Στο τουρνουά συμμετείχαν περισσότερες από τριάντα Ακαδημίες Ποδοσφαίρου από την πόλη μας με 500 και πλέον εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές να δίνουν το παρόν.
         Επίσης το τμήμα του προπαιδικού αγωνίστηκε με την ομάδα του Κένταυρου Ευόσμου στα πλαίσια της τρίτης από τις πέντε αγωνιστικές του τουρνουά που διεξάγεται κάθε Σάββατο στο γήπεδο Καλοχωρίου. Η ομάδα μας παρουσίασε και σε αυτήν την αναμέτρηση πολύ καλά στοιχεία και αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες στα πλαίσια της επερχόμενης συμμετοχής της τη νέα χρονιά στην κατηγορία του παιδικού.
         Την Τρίτη 4 Ιουνίου στις 5:15 θα πραγματοποιηθεί κοινή προπόνηση για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας στο Δημοτικό γήπεδο του Ωραιοκάστρου παρουσία των γονέων και της Διοίκησης του συλλόγου και θα απονεμηθούν τα διπλώματα συμμετοχής στα παιδιά για την προσπάθεια τους μέχρι σήμερα και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο Σεπτέμβριο για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου