Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

1o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ JUNIORS
     Ο Δ.Α.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 27 & την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου το 1ο Juniors Περιφερειακό Τουρνουά Τένις.
        Πρώτοι  πήραν μέρος και ξεκίνησαν  οι μικροί αθλητές μας μέχρι 10 ετών, όμως   λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών το τουρνουά διεξήχθει μέσα στον χώρο του Κονταξοπούλειου γηπέδου.
       Αργότερα συνέχισαν τα παιδιά άνω των 10 ετών με μεγάλη επιτυχία ,στα εξωτερικά γήπεδα Τένις.
       Η συμμετοχή αθλητών ήταν μεγάλη . Συνολικά συμμετείχαν πάνω από πενήντα (50) αθλητές ,και στα δυο group αθλητών. Υπήρξαν συμμετοχές   από Βέροια , Σέρρες, Αλεξάνδρεια , Καβάλα , Λαγκαδά ,Εύοσμο και Ωραιόκαστρο, ορισμένοι εκ των οποίων, είναι και μέλη Εθνικών Ομάδων.  Ο συντονιστής της οργάνωσης κ. Τζίμκας ήταν από νωρίς παρών , ώστε να είναι όλα στην εντέλεια ,για την διεξαγωγή του τουρνουά .
       Παρών ήταν και ο υπεύθυνος αγωνιστικού της Ομοσπονδίας κ. Αθαναηλίδης Γιάννης , ώστε να προσδώσει κύρος στο υπό διεξαγωγή τουρνουά  και να τιμήσει με την παρουσία του, την αναγνώριση του Δ.Α.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ από την Ομοσπονδία Τένις ( Ε.Φ.Ο.Α.)
      Στο Τουρνουά παρευρέθηκε και είχε μια σύντομη συνομιλία με τον κ. Αθαναηλίδη , ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής , Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κ. Μπέδρος – Εσαή Αταμιάν .

                    

Ο  αντιδήμαρχος  κ. Αταμιάν με τον εκπρόσωπο Ε.Φ.Ο.Α. κ  Αθαναηλίδη
                       

Ο κ. Τζίμκας με τον αντιδήμαρχο κ.Αταμιάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου