Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΤΟ Δ.Α.Σ.Ω.

Δύο νέα τμήματα πολεμικών τεχνών , KUNG FU  & KICK BOXING,  μεσημεριανά και βραδινά ,για όλες τις ηλικίες ξεκινούν από φέτος στον Σύλλογο μας Δ.Α.Σ.ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ από τον       

Master ΙΝΝΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ!


KUNG FU
Η τέχνη τoυ Κung Fu είναι αρχαία πολεμική τέχνη και βασίζεται στην αυτοσυγκέντρωση και την άσκηση του σώματος.
Μέσα από τις δυναμικές της ασκήσεις μας βοηθά να έχουμε μια καλή φυσική κατάσταση σώματος και ισορροπία του πνεύματος.
Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες από νήπια μέχρι και βαθιά ενήλικες. Έχει πολύ έξυπνες τεχνικές αυτοάμυνας απλές και εφαρμόσιμες για τον καθένα.
Στην Ανατολή και την Δύση την χρησιμοποιούνε για φυσική εκτόνωση και για να ξεφεύγουν από τα καθημερινά προβλήματα της ζωής.
Είναι επίσημα αναγνωρισμένο άθλημα μέσω της Ελληνικής Ομοσπονδία του WU SHUKUNG FU που εδρεύει στη Αθηνά και πραγματοποιούνται αγώνες σε όλα τα επίπεδα.
KICK BOXING
Το Kick Boxing είναι ένα σύγχρονο άθλημα.
Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες έχει έρθει στην Ευρώπη και δημιουργήθηκε μέσα από τις πολεμικές τέχνες σε μορφή αθλήματος.
Κάνοντας Kick Boxing διατηρείς μια πάρα πολύ καλή φυσική κατάσταση για το συνδυάζεις την γυμναστική μ ’ένα ωραίο άθλημα.
Το Kick Boxing αφορά άτομα όλων των ηλικιών από 5 έως και 85 ετών. Γίνονται αγώνες σε διάφορες κατηγορίες, ηλικιών και κιλών.
Στο Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου τα τμήματα του Kick Boxing υπάρχουν εδώ και 6 χρόνια με προπονητή τον Ίννο Δημήτριο ο οποίος είναι από τους εμπειρότερους προπονητές και δάσκαλους στο χώρο των πολεμικών τεχνών και του Kick Boxing, με πολλές επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Είναι ένα ασφαλές άθλημα χωρίς τραυματισμούς και με έντονο ενδιαφέρον.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
·        ΔΕΥΤΕΡΑ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17:00-21:00 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ
  • Τηλ & Fax: 2310 69 43 48
  • Email: das.oraiokastrou@gmail.com
  • Fb: Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου
  • B:dasoraiokastrou.blogspot.gr
& ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ κ .ΙΝΝΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ 6979178119

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου